EQ és IQ együtt, működésben - Értsünk szót

 

2010 óta, számos képzésünk, előadásunk során megtapasztaltuk, hogy érzelmi intelligencia a kulcs, hogy sikeres és elégedett lehess szülőként, a munkádban és  minden olyan szituációban, ahol van emberek közötti kapcsolat. Ahol vannak konfliktusok. Ahol kommunikációra, együttműködésre van szükség.

Érdekel, hogyan tudod mindezt Te is használni és alkalmazni? Akkor jó helyen jársz, mert itt minden erről szól!

Nálunk nem csak azt tudhatod meg, mire jó az érzelmi intelligencia, mi a gyakorlatra fókuszálunk! Itt van kezdésnek a blogunk, ahol sok tapasztalatra épülő, azonnal bevethető hasznos ötletet találsz. Ha rendszeresen szeretnél tőlünk hasznos ötleteket kapni, csatlakozhatsz a Heti Hasznos Tipp-ek olvasói közé.

Körülnézhetsz a webáruházunkban, ahol egyedülálló, érzelmi intelligencia készségeket erősítő, saját termékeinket találod.

Ha tanulni szeretnél, online vagy személyes tanfolyamainkon, workshopjainkon átadjuk azt a tudást, amire szükséged van, hogy tudatosabban használd a készségeidet, és közelebb juthass a céljaidhoz, legyenek azok magán- vagy szakmai jellegűek. Használnád az érzelmi intelligenciád szülőként? Készítettünk egy ingyenes online tanfolyamot hozzá - kattints IDE és kezdd el még ma!

Szeretnéd megtudni mi is az érzelmi intelligencia? Írtunk erről egy összefoglalót, olvasd el ITT!

Végül, de nem utolsósorban, ha rólunk szeretnél többet tudni, ezt is megteheted - ITT.


Az érzelmi intelligencia nem olyan, mint a biciklizés. Használnod kell, hogy egyre jobb lehess. Segít, hogy sikeresebb, boldogabb lehess a magánéletedben vagy a munkádban - és mindezt át is tudd adni - ám ehhez szükség van arra, hogy Te is aktív szerepet vállalj.