Maradjunk kapcsolatban, mert HASZNOS!

A Heti Hasznos Tipp (HHT) célja, hogy valóban HASZNOS ötleteket kapj a gyermeknevelés, az érzelmi intelligencia és a kapcsolatok jobbá tétele témáiban. Ezen kívül csak a HHT olvasói számára készítünk letölthető játékokat, olvasnivalókat, mindig ők értesülnek először az újdonságainkról, valamint lehetőséget biztosítunk számukra, hogy egy facebook csoport keretein belül kérdezzenek, megosszák tapasztalataikat egymással és velünk.

Ha már mindent tudsz a feliratkozás HASZNÁRÓL és most nincs időd tovább olvasni az oldalt, itt máris csatlakozhatsz az olvasóink közé.

Ha több információra van szükséged a feliratkozással kapcsolatban, akkor érdemes tovább olvasnod.

Arra gondoltunk, számodra is HASZNOS lehet röviden, csupán 3 pontban összefoglalni, mit is kapsz a a Heti Hasznos Tippek e-mail listára történő feliratkozással.

Először is a legfrissebb és legújabb információkat te kapod meg a Heti Hasznos Tippekben a leghamarabb. Folyamatosan keressük és fejlesztjük az érzelmi intelligencia módszereket és eszközöket, amelyek az emberi kapcsolatokon segítenek - legyen az szülő-gyermek kapcsolat, párkapcsolat, munka kapcsolat, vagy éppen kapcsolat saját magunkkal. Minden új módszert, vagy eszközt - amit kifejlesztünk, vagy amivel máshol találkozunk - mi kipróbálunk magunkon és csak olyasmit adunk át neked, ami beváltan működőképes. Ezzel egyrészt elsőként kapod meg a legújabb fejlesztéseinkről a híreket, másrészt segítünk neked az érzelmi intelligenciához kapcsolódó információ áradatban irányt mutatni. Ez nem csak rengeteg időt és fáradtságot takarít meg neked, de viszonylag sok frusztrációtól és kudarctól is megkímél, hiszen kiválogatva azt adjuk neked, ami a gyakorlatban működik működik és számodra is HASZNOS.

 

A Heti Hasznos Tippekben még megosztjuk saját történeteinket is amelyekből mindig lehet valamilyen tanulságot levonni. Legtöbb esetben olyan gyakorlati példákat mutatunk be neked, amelyeket azonnal megvalósíthatsz te is a saját életedben és azonnal erősítheted emberi kapcsolataid. Ugyanakkor néha előfordul, hogy olyan tanulságot osztunk meg veled, amelyből a következtetés az, hogy "ezt lehetett volna másképpen, jobban is csinálni". Mi hiszünk abban, hogy a hibákból is legalább annyit lehet tanulni, mint a sikerekből. Amit csak érdemes, megosztunk veled, amiből tényleg lehet tanulni, azaz HASZNOS TIPP.

A Heti Hasznos Tippek olvasóival megosztunk ingyenesen letölthető érzelmi intelligenciával kapcsolatos játékokat. 2018 januárjából egy példát találsz ITT. Ha most megerősíted kapcsolatunk egy újra feliratkozással, akkor elküldjük neked a Mit gondolsz, mit gondolok? játékunkat. További információt és képeket a játékkal kapcsolatban lejjebb találsz.

Legyen még egy ráadás, ami még pénzt is megtakaríthat neked. A Heti Hasznos Tippek listára szoktuk kiküldeni akciós ajánlatainkat a leghamarabb. Nem csak leghamarabb, de a legnagyobb kedvezménnyel is. Aki nincs rajta a listán remek lehetőségeket szalaszthat el, hiszen neki nem tudunk kedvezményekre jogosító kuponokat küldeni. Ha te feliratkozol, biztos lehetsz benne, hogy ezekből az ajánlatokból nem maradsz ki, így ez még egy ok, miért HASZNOS feliratkoznod.

Ugye jó döntésnek tűnik, hogy kapcsolatban maradjunk? Add meg az adataidat ezen az űrlapon és biztos lehetsz benne, hogy találkozunk a folytatásban - és még az ajándék játékot is megkapod!

Úgy tűnik, még mindig olvasod az oldalt, mert bizonytalankodsz, hogy tényleg jó dolog-e a Heti Hasznos Tippek listára feliratkoznod. De lehet, hogy csak kíváncsi vagy a történetre elejétől a végéig...? 🙂

Akárhogyan is van, lejjebb olvashatsz egy rövid ismertetőt arról az érzelmi intelligencia játékról, amit az első e-mailben elküldünk neked nyomtatható PDF formában, amennyiben úgy döntesz feliratkozol a Heti Hasznos Tippek listájára.


 

Mit gondolsz, mit gondolok?

Ez egy szórakoztató játék, amelynek az a célja, hogy a családtagok, vagy a játékban résztvevők kicsit kizökkenjenek a hétköznapi rutinokból és kevésbé hétköznapi témákról beszélgessenek. Mindezt úgy, hogy belebújjanak egymás bőrébe, megpróbáljanak egymás fejével gondolkodni. Komolyabb és kevésbé komoly témákról lehet beszélgetni a játékban feltett kérdések alapján könnyed, sokszor vidám hangulatban. A játék nem csak abban segít, hogy a másik bőrébe bújva az empatikus gondolkodást tornáztassa, de a kérdések megválaszolása önismeretet is igénybe veszi. A 40 kérdésből álló kártyapakli több órás játékélményt is nyújthat.

Jó játéknak tűnik? Mi kipróbáltuk még egy korai fejlesztési szakaszában a gyerekekkel otthon. Nagyon élvezték és alig lehetett abbahagyni velük a játékot. Folytatták volna még sokáig. Pedig akkor még nem is volt 40 kérdés a pakliban, csak feleannyi, de nem jutottunk azoknak sem a végére, annyi mondanivalónk volt egymás számára. Jól mulattunk az biztos.

Te már egy bővített kérdés kártyapaklit kapsz, így a hosszú beszélgetés a családban garantált. Vagy akár több kevésbé hosszú. Ahogy nektek belefér 🙂


Erősítsd meg kapcsolatunk és iratkozz fel a Heti hasznos Tippek listára és a feliratkozás végeztével első levelünkben azonnal küldjük a linket, ahonnan a játékot letöltheted.

Ejha, még mindig olvasod az oldalt? Kitartásod és érdeklődésed példaértékű. Jól tetted, hogy végigolvastad az oldalt idáig, mert majdnem kifelejtettünk még egy nagyon HASZNOS dolgot a feliratkozással kapcsolatban.

Lehet, hogy már hallottál róla, vagy tudsz is róla, de lehet hogy már tagja is vagy. Arról van szó, hogy van egy Facebook csoportunk is, ahova a Heti Hasznos Tippek listájára feliratkozottak kapnak belépést. A csoporthoz azért érdemes csatlakozni, mert sokszor az élet eltérő ütemben hoz olyan helyzeteket, amelyeknél jól jönne egy kis külső segítség, támogatás, esetleg ötlet, mint ahogy a Heti Hasznos Tippeket küldjük. Ha két e-mail között kérdésed van, esetleg megosztanál egy élményt, vagy tanulságot, akkor a Facebook csoport arra van. Ott bármikor lehet "beszélgetni" egymással, nem kell megvárni, hogy megérkezzen a Heti Hasznos Tippek e-mail. A csoportban céljaink szerint közel azonos érdeklődésű emberek lesznek, akiknek fontos az érzelmi intelligencia, a saját érzelmi intelligenciájuk fejlesztése és HASZNOSNAK tartják emberi kapcsolataikat, azok fejlesztését és erősítését. Ha te is ebbe a körbe tartozol és feliratkoztál a Heti Hasznos Tippek listájára, előtted is nyitva áll a Facebook csoport kapuja. Csatlakozz és legyél része ennek a közösségnek. Számítunk rád és nem csak kérdéseidre, de tanulni is szeretnénk tőled élményeidből, tippjeidből és tapasztalataidból. Oszd meg nem csak velünk, de a többi, hasonló érdeklődésű csoporttaggal is azt a tudást, amit te HASZNOSNAK találsz.

Ha most már meggyőződtél arról, hogy HASZNOS számodra, hogy feliratkozz, akkor ne habozz, itt megteheted (nincs lejjebb már több szöveg) 🙂