Eseménynaptár

Előadások/workshopok:

 

 

Értsünk szót a családban! – 2018. május 25. 17:30 – előadás – DEBRECEN

 

Személyes tréningek:

A személyes tréningek foglalkozásait mindig az első alkalommal azonos napon és időpontban tartjuk, ha ettől eltérünk, azt külön jelezzük!

Testvérkonfliktusok helyett

2018. ősz GYŐR

Beszélj úgy, hogy érdekelje…

GÖDÖLLŐ – 2018. július 7-8. Két napos intenzív tréning, mindkét nap 9:00-17:00-ig. Május 31-ig early bird áron, 6000,- Ft kedvezménnyel.

 

BESZÉLJ ÚGY, HOGY ÉRDEKELJE tréner képzés

2018. június 16-17. Budapest – bővebb információkról érdeklődj telefonon: 20/9573356 vagy 70/9386484

EQ a családban

4 témakörből álló workshop-sorozat. Az alkalmak külön is látogathatók.

Bővebb információ, jelentkezés workshop nevére kattintva, vagy ITT.

 

Online tréningek:

Büntetés nélkül

Türelmesebb lennél? Kerülnéd a büntetést, de nincsenek hozzá jó megoldásaid? Ez az online, a saját tempódban végezhető tanfolyam éppen ezeket a megoldásokat adja a kezedbe, hogy ne érezd magad többé tehetetlennek a visszatérően problémás helyzetekben sem. Sok-sok gyakorlati infóval a büntetés nélküli nevelés lehetőségeiről, gyakorlati példákkal, a haladásodat visszajelző kérdőívekkel, összefoglalókkal.

A legfontosabb, hogy ne csak azt tudd, hogy a büntetés nem működik, vagy miért nem, hanem találd meg a számodra legmegfelelőbb módszert, amivel helyettesíteni tudod!

Bővebb információ, jelentkezés ITT.

Érzelmi iránytű

Egy tanfolyam, amely megoldást ad a kezetekbe dac, veszekedés és ismétlődő játszmák helyett! Segít megérteni, azonosítani, megfelelően kifejezni és kezelni az érzelmeidet és amely segítségedre lesz, hogy mindezt a gyermekeddel is megtanítsd!

Ha szeretnél megerősödni az érzelmeitek kezelése terén és működő megoldásokat szeretnél az ismétlődő, rossz minták helyett, ideje jelentkezni!

Érdekel? IDE kattintva találsz bővebb információt! – JELENLEG ÁTDOLGOZÁS ALATT!

 

Konzultáció, coaching

EQ, szülői vagy párkapcsolati coaching

Igény szerint, személyesen vagy online formában. Bővebb információért kattints a fenti sorra!

Időpont egyeztetés:

emailen:  info@ertsunkszot.hu

vagy telefonon: +36 20 957 3356 vagy +36 70 938 6484

 

Amennyiben általunk meg nem hirdetett helyszínen szeretnél tréningre jelentkezni, és rajtad kívül van legalább 10 résztvevő, keress meg bennünket, és szabad kapacitásunkhoz mérten egyeztetünk. Vidéki helyszínen  hétvégi, összevont tréninget tartunk, ebben az esetben ez egy teljes hétvégét jelent, mindkét nap 9:00-17:00 óráig. A szervező részvétele 10 fő részvétele esetén ingyenes!