Akció!
Webinariumok

Webináriumok

2 000 Ft2 500 Ft 1 500 Ft2 500 Ft

12 témakör, önmagunk, a gyerekeink és a kapcsolataink megerősítésére.
Az érzelmi intelligencia nem velünk született, folyamatosan fejleszthető, és szükséges a mindennapjainkhoz. Mivel a tanulási folyamat egész életünket végigkíséri, hogy segítsünk neked, kiválasztottunk 12 fontos témakört, amelyek szorosan kapcsolódnak mind a szülő-gyerek kapcsolatokhoz, mind az érzelmi intelligenciához. Ezeket a témaköröket havi bontásban, webinárium formájában vesszük át veled. Nem kell elmenned sehová, otthonról, – vagy ahonnan éppen internetközelbe tudsz kerülni-, csak bekapcsolódsz a webináriumba egy számítógép vagy okostelefon/tablet segítségével, és már részévé is válsz az interaktív előadásnak, illetve felteheted az adott témakört érintő kérdéseidet. A webinárium létszámkorlátja 25 fő, ez még belefér a csoportos foglalkozás kereteibe. Számítunk az aktivitásodra!

Kiürítés

Termékleírás

A 2017 évre tervezett 12 – természetesen érzelmi intelligenciához illetve kommunikációhoz köthető – témakör:

 1. A párkapcsolat alapkövei – mi kell, hogy jó társai legyünk egymásnak?
 2. Konfliktuskezelés
 3. Érted vagy érzed? Logika és/vagy érzelmi intelligencia
 4. Büntetés nélküli gyermeknevelés – akadályok és lehetőségek
 5. Testvérkapcsolatok – hogyan segíthetsz, hogy jó testvérek legyenek?
 6. Gyerekek bevonása a házimunkába
 7. Mi történik, ha nem mond igazat?
 8. Tanul, nem tanul? Hogyan segíthetsz jól?
 9. Rutinok szerepe a mindennapokban
 10. Hogyan kezeld ha verekszik, és mit tehet helyette?
 11. Hiszti, dac
 12. Önbizalom, motiváció, dicséret

A webináriumokat minden hónap utolsó hétfőjén tartjuk meg, csak a december lesz kivétel, karácsonykor mégse a webinárium legyen a program! Minden webináriumon maximum 25 főt tudunk fogadni, éppen ezért fontos, hogy időben lefoglald a helyed, ha érdekel az adott témakör. Ha a hónap első felében – 15-ig -lefoglalod a helyed, akkor még kedvezményt is adunk neked a webinárium árából. :)

Az adott napokon (hétfőkön) 18:00-kor lehet csatlakozni. Nincs más dolgod, mint kiválasztani a téged érdeklő témakört a legördülő listából, megrendelés után pedig átutalni a webinárium részvételi díját – elküldeni a témához kapcsolódó kérdéseidet, ha vannak, – és helyed máris biztosítva van.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.