toy-village-960908_1920

Nyári táborok otthon – mert táborozni jó!

5 900 Ft9 900 Ft

 

Gyere és táborozz velünk, várunk az Értsünk szót mesés nyári online táborának résztvevői közé!

Mi az, hogy online tábor?
Egy tábor, amikor otthon, a saját lakásotok, házatok, kertetek válik a tábor helyszínévé, és az unatkozoooom helyett csak kacagás és a koncentráció halk neszei hallatszanak. A gyerekek NEM ülnek a gép elé, ők csak az általad letöltött, kinyomtatott játékokkal, lapokkal találkoznak, és ezeket használjátok majd a játékokhoz.
Otthon vagytok, mégis remek programokon vesztek részt, kint vagy bent, ahogy a lelkesedés és a lehetőség hozza.

Mi küldjük a programokat, a játékokat, feladatokat a letölthető anyagokkal, ti pedig végigjárjátok a tábort, játszotok, alkottok, rajzoltok és színeztek, kérdeztek és válaszoltok, és közben olyan gyorsan telik az idő, hogy észre sem veszitek. Hol van már az unalom???

Két táborral várjuk az ovis és alsós korosztályt.

A tábort megelőző pénteken a szükséges dolgok listája érkezik emailen. A tábor során pedig minden napra küldünk remek feladatokat, játékokat, amelyek valahogyan kapcsolódnak az érzelmekhez.
A tábor feladatait nem kell feltétlenül egy hét alatt véghezvinnetek, haladjatok a saját tempótokban, mi adjuk hozzá az információt és a letölthető anyagokat.

A táborok részletes programját a legördülő menüben kiválasztva találod.
1. 2017. július 3-7. Érzelem tábor (sok kiegészítő információ a szülőknek a tábor programjához csatolt mellékletben)
Megalapozzuk az érzelmekről való kommunikációt, megismerkedünk legalább 8 érzelemmel, és a segítségükkel kezdünk neki az alkotásnak, játéknak, beszélgetéseknek. Elképzeljük, lerajzoljuk, színezünk, kitaláljuk, megépítjük, viszonyítunk, skálát hozunk létre, alkotunk és örömünket leljük benne, beszélgetünk, közben egyre tudatosabban állunk az érzelmeink kezeléséhez is. A lényeg, hogy érezzétek jól magatokat közben.
Minden napra jut itt is egy új mese Suil és Suzez kalandjaiból! :)

SalesOldalraKonyv

Ebben a táborban sok hasznos kiegészítő információval látunk el az EI füzet és a kártyák használatával kapcsolatban is, bemutatjuk őket a gyakorlatban, saját videókkal.

2. 2017. július 24-28. Mesetábor
Ez a tábor A kristálynyaklánc nyomában című mesekönyvünk tematikáját követi.
Végigjárjuk a testvérpár kalandjainak helyszíneit, belebújunk a szereplők bőrébe, megteremtjük – a képzeletünkkel és a két kezünkkel – magunknak azt a mesevilágot, amelyben követtük a testvéreket a mese olvasása során.
Természetesen nem maradhatnak el az érzelmek sem, a vicces és elgondolkodtató feladatok, játékok sem, miközben mi magunk is utazunk egy kicsit és jobban megismerjük önmagunkat közben.

Mindkét tábor során EQ gyakorlatok, kézműves és drámajátékok sorozatával támogatjuk meg az ifjú EQ palántákat. A táborok a meghirdetett időponttól eltérően is végigjárhatók, az időzítés rajtatok múlik.

KÉRDÉSED VAN? Elérsz bennünket emailen: info kukac ertsunkszot.hu vagy telefonon: 209573356

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

További információk

Választott tábor

Érzelem tábor, Mesetábor, Két tábor együtt