Érzelmi intelligencia kártya és gyakorlatok füzet – csomagban

5 190 Ft

A kiszállítás 2018. február 12 és 16 között szünetel, a következő csomagátadási nap 2018. február 19.

Az Érzelmi Intelligencia gyakorlatok c. füzet és az Érzelmi kártyák jól kiegészítik egymást. A füzettel az EQ alapjaiba nyertek betekintést, miközben megerősödik a gyerekek öntudata, határozottabban tudják kezelni az érzelmeiket, és bepillanthatnak mások helyzetébe, valamint láthatják, hogy a cselekedeteiknek vannak hatásai – önmagukra és másokra is. Mindezt pedig úgy, hogy az nem feladat, hanem játék és közös móka. Elgondolkodtató helyzetek, érdekes kérdések lesznek ebben segítségetekre, amelyek más megvilágításba helyeznek sok-sok hétköznapi szituációt és kérdést. Ráadásul közben még jól is szórakoztok!
A kártyákkal pedig az érzelmeket hozhatod be a mindennapokba. Segít a gyerekeknek, hogy megtanulják beazonosítani, hogyan is éreznek egy adott élethelyzetben. Használhatjátok a kártyákat egyfajta hangulat-érzelem azonosításra a füzetben leírt különböző szituációk könnyebb elemzésében. Az eredmény egy érzelmileg magabiztosabb és öntudatosabb gyermek és szülő.

Videós bemutatónkat a füzetről ide kattintva tudod megnézni!

A kártyákról szóló videónkat itt tudod megnézni.

MEGJELENT! A kristálynyaklánc nyomában című az érzelmek világába kalauzoló mesekönyvünk, ami további segítséget ad, hogy az érzelmek mindennapjaink részévé váljanak, és remekül kiegészíti a kártya és a füzet nyújtotta játéklehetőségeket. A csomag részeként kedvezményes áron tudod megvásárolni, ITT.

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

Leírás

Az Érzelmi intelligencia gyakorlatok játékos formában segít, hogy a gyerekek minél jobban tudják használni az érzelmeikből származó hasznos információkat, anélkül, hogy ehhez valamiféle tanulás-szerű út vezetne.

Hogyan legyen öntudatosabb? – Ismerje önmagát, tudja azt, hogy melyek az erősségei, és hogyan tudja használni őket. Ismerje fel a saját és mások érzelmeit.

Mi az, hogy önmenedzsment? – Legegyszerűbben: az érzelmek kezelése, olyan esetekben is, amikor ez nem egyszerű és magától értetődő. Ja, és ne külső nyomásra tegye mindezt.

Társas tudatosság – Minden közösségben vannak ellentmondások, más vélemények. Tud-e empatikus lenni, képes-e megtalálni a helyét és csapatba rendeződni a többiekkel?

Kapcsolati képesség – Kommunikáció, együttműködés, problémamegoldás. Olyan készségek, amelyek a legjobb helyen vannak, nála.

Felelősségteljes döntéshozás – Mindenki szereti a választási lehetőségeket. A döntések viszont felelősséggel is járnak. Néha megbánjuk, hogy úgy döntöttünk, ahogy. Ilyenkor mi történik?

60 oldalnyi gyakorlat, + kivehető, kivágható melléklet a közepén – 5 érzelmi intelligencia témakörben, elgondolkodtató és mókás feladatok, amelyek mind a szülőt mind a gyermekét segíti az érzelmek felismerése, kifejezése és kezelésének néhol rögös útjain.

Az Érzelmi kártyák pedig nagy segítséget nyújtanak, ha az érzelmekről szeretnétek beszélni és tudatosítani, hogyan is érzitek magatokat és mi vezethet az adott érzéshez. Arra is használhatjátok, hogy időszakonként meghatározzátok, hogyan is érzitek magatokat, használva a gyönyörűen illusztrált kártyákat. Minden érzelemhez két kártya készült, legyen akár fiad, akár lányod, mindenképpen megtaláljátok a megfelelő érzelmet. És éppen azért, mert minden érzelemhez két kártya készült, használhatjátok őket memoryként is, egy új lehetőséget adva az érzelmekről szóló beszélgetésnek, és annak, hogy ezek az információk megerősödjenek. Így lehet a párok megtalálására fókuszálni, és beszélgetni arról, hogy mikor éreztetek úgy, ahogyan a kártyán szerepel, vagy helyzeteket keresni, ahol és amikor így éreznétek magatokat. A kártyákhoz leírást küldünk, és egy összefoglalót, amelyből minden érzelem-rajzot kétség nélkül be tudtok azonosítani.

További játék ötletek a kártyákkal kapcsolatban.

A csomagban 48 db, csodaszép kézzel festett kártyát találsz, az illusztrációban most is Gőcze-Hargitai Mónika volt segítségünkre.

ÚJDONSÁG! Megjelent A kristálynyaklánc nyomában című EQ mesekönyvünk is! A csomaghoz kedvezményes áron megvásárolhatod! KATTINTS IDE!

További információk

Tömeg 0.295 kg
Méretek 0.28 x 0.20 x 0.03 m

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…