EQ és Te

Először is, határozzuk meg, mit jelenthet neked az EQ.

Ha érzelmi intelligenciád magas szinten áll, akkor remekül tudod kifejezni az érzelmeidet, jól tudod kezelni is őket – ritkán fordul elő, hogy dühből vagy dacból cselekszel vagy vágsz vissza. Tudatában vagy, hogy néha régi és hibás mintákat követsz, és törekszel rá, hogy megváltoztasd őket. Fontosnak tartod mások jól-létét, bele tudod magad képzelni a helyzetükbe egy-egy beszélgetés, sőt, akár vita alkalmával is. Nem akarod meggyőzni őket az igazadról, megelégszel, ha ismerteted az álláspontod és megismered a többiekét.

Remekül tudod motiválni önmagad – vannak céljaid, amelyekért küzdesz, és optimistán tekintesz előre.

Tudatában vagy a döntéseidben a felelősségednek és természetesnek veszed, hogy a tetteidnek vannak következményei, amelyekkel számolsz. Használod a kritikus gondolkodást.

Az érzelmi intelligencia az érzelmek tudatos felismerésének és használatának készsége, amely segít bennünket a mindennapjaink során, hogy az adott helyzetben felmérve és feldolgozva minden információt, a lehető legjobb döntést hozzuk meg.

Mit találsz nálunk?

EQ Coaching

Egyedülálló, tudományosan alátámasztott és igazolt EQ tesztek felhasználásával.

Szeretnéd tudni, hogyan működsz? Kíváncsi vagy mire hogyan reagálsz? Jó lenne, ha ismernéd a legerősebb vagy akár a gyengébb pontjaidat is, hogy segítsenek meghatározni, merre tovább?

Az EQ coaching során kiderítjük, hogyan működsz – mire fókuszálsz elsősorban, hogyan hozol döntéseket és mi az, ami vezérel a mindennapok során.

Megkeressük a 6 legerősebb EQ készséged (vagy a 3-3 legerősebb és leggyengébbet) és kidolgozzuk, hogyan tudod ezeket a készségeket a lehető legjobban használni, hogy az EQ-d a segítségedre legyen.

Az EQ coaching általában 3-6 alkalmas, ahol az első alkalommal a megoldásra váró helyzete(ke)t, elvárásokat tisztázzuk, meghatározzuk a célokat és a hozzájuk vezető utat.  Második alkalommal kiemelezzük a teszteket, és az eredmények fényében tervezünk tovább, igazítjuk az iránytűnket a megfelelő irányba. A további alkalmak pedig újabb lépéseket jelentenek az EQ készségek gyakorlatba ültetésében, a jobb döntésekért, a rosszul kezelt helyzetek helyrebillentéséért. Hogy a lehető legjobb önmagad lehess.

Kapcsolatfelvétel, jelentkezés:

info@ertsunkszot.hu

Párkapcsolati tanácsadás, coaching

Egy párkapcsolat hosszú távú elköteleződést jelent. Minden kapcsolatban vannak hullámhegyek és völgyek. Ha tudjuk őket kezelni, a kapcsolaton belül – jó. Ha nem sikerül, vagy a problémák visszatérnek, érdemes külső segítséget keresni.

Ha vannak gyermekeitek, a kapcsolatotok nehézségei rájuk is kihatnak. Erre is tekintettel kell lennünk, fontos, hogy megtaláljátok a gyereknevelésben a közös pontokat.

Érzelmi intelligenciára építő tanácsadás, konzultáció, coaching, kinek mire van szüksége. Megtaláljuk a kiindulópontot és meghatározzuk, mit szeretnétek elérni a segítségünkkel. Megtámogatjuk a társas és érzelmi készségeket, hogy megerősödve haladhassatok tovább.

Kérdésed van? Jelentkeznél?

Írj az info@ertsunkszot.hu email címre!

Kapcsolódó írásaink:

Tudja, hogy fontos neked?
Jim vagy Pam lennél?

Kinek van igaza?

Hogy jön ide Ryan Gosling?

Teljes figyelem