Mindenki fel tud sorolni olyan tanárokat a múltból, akik nagy hatással voltak az életére. Akár pozitív, akár negatív példaként állítva őket.

A linkre kattintva megláthatod, milyen az, amikor pozitív a példa!

Ingyenes online mini-tréning pedagógusoknak!

„Hogyan tudnám rávenni az osztályomat, hogy tanuljanak?”
„Hogyan mondjam meg a szülőknek, hogy a gyereküknek több figyelemre van szüksége?”
„Miért nem figyelnek rám – még a legérdekesebb óráimon sem?”

Kérdéseid vannak? Bizonytalan vagy?

Ez nem jelenti, hogy ne lennél elég jó tanár vagy – sőt!!

Ha nem elégszel meg a főiskolán, egyetemen tanultakkal, ha állandóan új módszereket keresel, hogy felkeltsd és fenntartsd a diákjaid érdeklődését, ha szeretnéd megérteni, hogy mi zajlik bennük és mi lehet a tanulási, fegyelmezési problémák hátterében – akkor nagyszerű tanár vagy!

Pedagógusként nyilván nem kell bemutatnunk neked a Lifelong learning, azaz az élethosszig tartó tanulás fogalmát.

Nem csak a szakmai ismereteid bővítésével lehetsz jobb és jobb és jobb tanár: sok múlik a kommunikációs készség fejlesztésén is!

Vegyél részt egy ingyenes, otthonról elvégezhető mini-tréningen, ahol megmutatjuk,
•    hogyan hallgasd meg a diákjaidat
•    hogyan oldjátok meg közösen a felmerülő problémákat
•    miért rossz a büntetés és hogyan fegyelmezhetsz nélküle
•    mi az, amit mindenképp tudnod kell a dicséretről
•    hogyan szabadulhatsz meg az előítéletektől
•    + 1 bónusz téma, amivel nagyon kevés kommunikációs képzés foglalkozik!

Nincs más dolgod, mint beírni a neved és az e-mail címed és kattintani a „Kérem a tanfolyamot!” gombra, és mi gondoskodunk róla, hogy minden héten a postaládádba érkezzen a legújabb lecke!

A kommunikációs mini-tréning anyagát Adele Faber, Elaine Mazlish, Lisa Nyberg és Rosalyn Anstine Templeton „Beszélj úgy, hogy érdekelje – hatékony kommunikáció pedagógusoknak” című könyve alapján állítottuk össze, melynek magyar kiadását az Értsünk Szót Kft. készítette.
Mint az iskolában, itt is lesz elmélet és gyakorlat, sőt, lesznek házi feladatok is, de nem osztogatunk fekete pontot, vagy egyest.

Ebben az iskolában csak jeles osztályzat létezik – nézd csak meg diákjaid csillogó szemét!

Töltsd ki az űrlapot és jelentkezz az ingyenes mini-tanfolyamra!

Ha szeretnéd elmélyíteni az ismereteidet, várunk szeretettel a Beszélj úgy, hogy érdekelje – hatékony kommunikációs akkreditált pedagógus-továbbképzésünkre. A továbbképzés 30 órás, tréning jellegű, így a gyakorlatok hatékonyságára tekintettel egy csoportban maximum 18 fő vehet részt. Ha ennél több fő részére igényeltek továbbképzést, csoportbontásban egyedi megbeszélés alapján erre is van lehetőség.

Egyedi igényeknek megfelelően tartunk előadásokat, workshopokat, tréningeket kommunikáció, konfliktuskezelés, együttműködés, fegyelmezési lehetőségek, motiváció és természetesen az érzelmi intelligencia készségek használatának témájában, akár teljes tantestületeknek, akár kisebb csoportoknak.