Nyári táborok otthon

Remek programok 4-10 éves gyerekeknek, akik otthon töltik a szünet egy részét.
Lehetőség a szülőknek, hogy újabb és újabb hasznos és érdekes ötletek kigondolása helyett már csak a megvalósítást kísérjék figyelemmel.

Játékos és mókás feladatok, programok, amelyek a kikapcsolódás és a hasznos időtöltés mellett a gyerekek (és szüleik) érzelmi intelligencia készségeit is megtornáztatják és megerősítik.

Táborokról már biztosan vannak tapasztalataid, talán otthoni táborról is hallottál. De ilyenről még biztosan nem!
Ilyen programot máshol nem találsz, csak nálunk!

Jókedv és élmények garantálva, és még csak ki sem kell mozdulnotok. Egy tábor árának töredékéért.

Garantáltan unaloműző és szülői ötletelést helyettesítő 2*5 napos program a nyári szünetben!

Ahelyett, hogy sokadjára “valami hasznos és érdekes” programon kellene törnöd a fejed, vagy a visszatérő “unatkozoooom” felkiáltásokat kellene hallgatnod…

egyuttmukodesTarts velünk az Értsünk szót otthoni nyári táboraiban!

Az EI kártyák és füzet után megjelent a mesekönyvünk is, és a sok kérdés hatására újabb programot találtunk ki, amely segíthet, hogy amellett, hogy jól szórakoztok, hasznosan és élményekkel telve töltitek az időt, még az érzelmi intelligencia készségeket is megerősítitek!
KÉREM A TÁBOR PROGRAMJÁT!

Mi az, hogy otthoni tábor?

Egy tábor, amelyhez nem kell utazni sehová, mégis jobbnál-jobb programokat ad!

Fontos: gyerekeket nem a számítógép előtt akarjuk szórakoztatni. Online, mert letölthető formátumban küljük a programokat, de ezen túl nincs szükség a virtuális világra. A gyerekek csak az általunk küldött, általad letöltött és kinyomtatott játékokkal, gyakorlatokkal találkoznak. Legfeljebb a képzeletüket kell segítségül hívniuk ezen felül!

A tábor során  a saját lakásotok, házatok, kertetek adja a tábor helyszínét, el sem kell mennetek otthonról, mégis remek programokon vesztek részt, kint vagy bent, ahogy a lelkesedés és a lehetőség hozza.

Mi küldjük a programokat – kinti és benti elfoglaltságokkal -, a játékokat, feladatokat a letölthető anyagokkal, ti pedig végigjárjátok a tábort, játszotok, alkottok, rajzoltok és színeztek, kérdeztek és válaszoltok, és közben olyan gyorsan telik az idő,paper-571937_1920 hogy észre sem veszitek. Hol van már az unalom???

Két táborral várjuk az ovis és alsós korosztályt.

A tábort megelőző pénteken reggel küldjük a megvalósításhoz szükséges dolgok listáját. A legtöbb hozzávaló nagy valószínűséggel megvan már hozzá most is, de biztos ami biztos küldjük a listát, hogy fel tudjatok készülni.

A tábor során pedig minden napra küldünk remek feladatokat, játékokat, amelyek valahogyan kapcsolódnak az érzelmekhez.

A tábor feladatait nem kell feltétlenül egy hét alatt véghezvinnetek, haladjatok a saját tempótokban, a lényeg, hogy érezzétek jól magatokat! Sőt, akár másik héten is táborozhattok, az információkat küldjük, a többi rajtatok múlik!

1. Érzelem tábor (sok kiegészítő információ a szülőknek a táborprogramhoz mellékelve)

4 új, máshol nem található mesével!

ErzelmiHullamvasut2Megalapozzuk az érzelmekről való kommunikációt, megismerkedünk legalább 8 érzelemmel, és a segítségükkel kezdünk neki az alkotásnak, játéknak, beszélgetéseknek. Elképzeljük, lerajzoljuk, színezünk, kitaláljuk, megépítjük, viszonyítunk, skálát hozunk létre, alkotunk és örömünket leljük benne, beszélgetünk, közben egyre tudatosabban állunk az érzelmeink kezeléséhez is. A lényeg, hogy érezzétek jól magatokat közben.

Kézműves és drámajátékok, sok-sok EQ gyakorlattal, mókával és kacagással.

KÉREM A TÁBOR PROGRAMJÁT!

2. Mesetábor

Ez a tábor A kristálynyaklánc nyomában című mesekönyvünk tematikáját követi.

Végigjárjuk a testvérMese_Sator_Javitottpár kalandjainak helyszíneit, belebújunk a szereplők bőrébe, megteremtjük – a képzeletünkkel és a két kezünkkel – magunknak azt a mesevilágot, amelyben követtük a testvéreket a mese olvasása során.

Természetesen nem maradhatnak el az érzelmek sem, a vicces és elgondolkodtató feladatok, játékok sem, miközben mi magunk is utazunk egy kicsit és jobban megismerjük önmagunkat közben.

Mindkét tábor során EQ gyakorlatok, kézműves és drámajátékok sorozatával támogatjuk meg az ifjú EQ palántákat. A táborok a meghirdetett időponttól eltérően is végigjárhatók, az időzítés rajtatok múlik.

KÉRDÉSED VAN? Írj emailt vagy keress bennünket telefonon!

info kukac ertsunkszot.hu vagy 209573356

KÉREM A TÁBOR PROGRAMJÁT!