Kipróbáltuk

[column parallax_bg=”disabled” parallax_bg_inertia=”-0.2″ extended=”” extended_padding=”1″ background_color=”” background_image=”” background_repeat=”” background_position=”” background_size=”auto” background_attachment=”” vertical_padding_top=”0″ vertical_padding_bottom=”0″ more_link=”” more_text=”” class=”” title=”” title_type=”single” animation=”none” width=”3/4″ last=”true”]

Sokszor azért nagyon nehéz egy döntést meghozni, mert túl sok lehetőség közül lehet választani, ráadásul mindegyikről kimeríthetetlen mennyiségű információ áll rendelkezésre.

Ezzel a sorozattal nem információt szeretnénk adni – mert abból amúgy is túl sok van – inkább megosztani saját élményeinket. Mert fontosak az érzelmek egy döntés meghozatalában, és mi a döntések érzelmi oldalát szeretnénk kidomborítani.

Három célunk közül ez az első.

A második, hogy bevonunk Téged is, és arra kérünk, hogy Te is oszd meg személyes élményeid – ha van ilyen – ezzel is segítve a döntésben azokat, akik esetleg még nem próbálták ki az itt leírtakat.

A harmadik pedig, hogy ötleteket adjunk. Mert azok általában jól jönnek. Milyen könyvet olvassak? Milyen könyvet olvassak a gyermekemnek elalvás előtt? Hétvégén hová menjünk, ha jó az idő? Illetve hová, ha éppen nem annyira napos az idő? Milyen társasjátékkal lehet igazán jól szórakozni egy vasárnap délután? Az ötletek száma végtelen. És itt ismét számítunk rád! Írd meg, ha kíváncsi vagy valamire és még nem próbáltad ki, mi kipróbáljuk és megosztjuk a tapasztalatainkat. Annyit ígérhetünk, hogy nem lesz száraz és kizárólag tényszerű 🙂

[column_1 width=”1/1″ last=”true” title=”Mi ezeket próbáltuk ki” title_type=”double” animation=”none” implicit=”true”]

[blog layout=”small” column=”3″ count=”9″ show_content=”true” nopaging=”false” cat=”222,231″ posts=””]

[/blog]

[/column_1]

[/column]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.