binderlayingopen(1)

Gyakorlati ötletek és máshol nem elérhető, letölthető anyagok a Heti Hasznos Tipp-ben.  Mindaz, amit azokkal osztunk meg, akik hajlandóak tenni is a változásokért.

Összegyűjtöttük, amit mi is kipróbálunk, működőképesnek találunk és ajánlunk. Történetek, jó megoldások. Szórakozva tanulás :)

Töltsd ki az űrlapot és mi küldjük:

Hetente egy alkalommal emailben  a Heti Hasznos Tipp-et,

és egy azonnal letölthető e-bookot “Ötletek kiabálás helyett” címmel.Szeretnél hetente ötleteket kapni, hogyan tudnád még inkább – lépésről lépésre – elsajátítani és alkalmazni érzelmi intelligencia készségeidet, amelyekkel jobb önmagaddá válhatsz és javul a kapcsolatod a családod tagjaival is?

Örömmel vennél egy kis támogatást, amikor úgy érzed, kifogytál az ötletekből?

Akkor ez itt és most Neked szól!

A Heti Hasznos Tippeket csak azok kapják, akik feliratkoztak, a holnapon nem tesszük közzé őket. Ráadásul csak azokról a témákról kapsz leveleket, amelyek érdekelnek – ehhez csak válaszolnod kell 4 kérdésre, és biztos lehetsz benne, csak az általad meghatározott, értékes és hasznos információkat küldjük.

Küldd el a neved és e-mail címed, és azonnal letöltheted a e-bookunkat, amelyben az együttműködéstől a büntetésen és dicséreten át igen sok témáról szó esik, 7 részed sorozatunkból pedig megtudhatod, mi az a 7 készség, amire minden mai gyereknek szüksége van. És ha mindez még nem lenne elég, küldünk egy összefoglalót az érzelmi intelligenciáról!