Eseménynaptár

 

Előadás/workshop:

Hogyan értsünk szót a családban? – előadás, Göd  – Áramlásban- Életmód és Egészségnap – 2018. szeptember 8.

EQ Tuning – érzelmi intelligencia – workshop – 2018. szeptember 15. szombat 9:30-15:30. Budapest XIII. kerület

Érzelmi intelligencia a családban – interaktív előadás – Országos baba-mama találkozó a Három királyfi, három királylány szervezésében, Budapest, 2018. szeptember 22. 10:15.

Párkapcsolati workshop – 2018. szeptember 23. Győr – A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, jelentkezés emailen: info kukac ertsunkszot.hu

Személyes tréningek:

A személyes tréningek foglalkozásait mindig az első alkalommal azonos napon és időpontban tartjuk, ha ettől eltérünk, azt külön jelezzük!

 

Beszélj úgy, hogy érdekelje…

FÓT2018. október 17-től szerda esténként 17:30-20:00-ig, 8 alkalommal

BUDAPEST – 2018. november 3, 17, 24, január 12. Négy alkalmas, hétvégi tréning. Minden alkalommal 5 órában, 10:00-15:00 óráig.

 

BESZÉLJ ÚGY, HOGY ÉRDEKELJE tréner képzés

2018. november – bővebb információkról érdeklődj telefonon: 20/9573356 vagy 70/9386484

EQ a családban

4 témakörből álló workshop-sorozat. Az alkalmak külön is látogathatók.

Bővebb információ, jelentkezés workshop nevére kattintva, vagy ITT.

 

Online tréningek:

Büntetés nélkül

Türelmesebb lennél? Kerülnéd a büntetést, de nincsenek hozzá jó megoldásaid? Ez az online, a saját tempódban végezhető tanfolyam éppen ezeket a megoldásokat adja a kezedbe, hogy ne érezd magad többé tehetetlennek a visszatérően problémás helyzetekben sem. Sok-sok gyakorlati infóval a büntetés nélküli nevelés lehetőségeiről, gyakorlati példákkal, a haladásodat visszajelző kérdőívekkel, összefoglalókkal.

A legfontosabb, hogy ne csak azt tudd, hogy a büntetés nem működik, vagy miért nem, hanem találd meg a számodra legmegfelelőbb módszert, amivel helyettesíteni tudod!

Bővebb információ, jelentkezés ITT.

Érzelmi iránytű

Egy tanfolyam, amely megoldást ad a kezetekbe dac, veszekedés és ismétlődő játszmák helyett! Segít megérteni, azonosítani, megfelelően kifejezni és kezelni az érzelmeidet és amely segítségedre lesz, hogy mindezt a gyermekeddel is megtanítsd!

Ha szeretnél megerősödni az érzelmeitek kezelése terén és működő megoldásokat szeretnél az ismétlődő, rossz minták helyett, ideje jelentkezni!

Érdekel? IDE kattintva találsz bővebb információt! – JELENLEG ÁTDOLGOZÁS ALATT!

 

Konzultáció, coaching

EQ, szülői vagy párkapcsolati coaching

Igény szerint, személyesen vagy online formában. Bővebb információért kattints a fenti sorra!

Időpont egyeztetés:

emailen:  info@ertsunkszot.hu

 

 

Amennyiben általunk meg nem hirdetett helyszínen szeretnél tréningre jelentkezni, és rajtad kívül van legalább 10 résztvevő, keress meg bennünket, és szabad kapacitásunkhoz mérten egyeztetünk. Vidéki helyszínen  hétvégi, összevont tréninget tartunk, ebben az esetben ez egy teljes hétvégét jelent, mindkét nap 9:00-17:00 óráig. A szervező részvétele 10+1 fő részvétele esetén ingyenes!