Előadások/workshopok:

Értsünk szót a családban – 3 órás workshop  a hatékony kommunikációról, érzelmi intelligenciáról, együttműködésről, empátiáról a családban- Helyszín: Ficserke családi Központ Budapest XXII. kerület

 

Személyes tréningek:

A személyes tréningek foglalkozásait mindig az első alkalommal azonos napon és időpontban tartjuk, ha ettől eltérünk, azt külön jelezzük!

Beszélj úgy, hogy érdekelje…

GYŐR 2017. szeptember 16, október 7 és 21, november 11. Érdeklődni, jelentkezni emailen lehet: info(kukac)ertsunkszot.hu

BUDAPEST XXII. 2017. november 15-től, 8 szerda este 18:00-20:30-ig Helyszín: Pötty Könyvesbolt, a Savoyai térnél

BUDAPEST II. 2017. november 25, december 9, január 13 és 27. 4 fél napos, szombati tréning, Helyszín: II. kerület Hűvösvölgy

EQ a családban

4 témakörből álló workshop-sorozat. Az alkalmak külön is látogathatók.

Bővebb információ, jelentkezés workshop nevére kattintva, vagy ITT.

Online tréningek:

Büntetés nélkül

Egy online, a saját tempódban végezhető tanfolyam a büntetés nélküli nevelés lehetőségeiről, gyakorlati példákkal, a haladásodat visszajelző kérdőívekkel, összefoglalókkal.

A legfontosabb, hogy ne csak azt tudd, hogy a büntetés nem működik, vagy miért nem, hanem találd meg a számodra legmegfelelőbb módszert, amivel helyettesíteni tudod!

Bővebb információ, jelentkezés ITT.

Érzelmi iránytű

Egy tanfolyam, amely megoldást ad a kezetekbe dac, veszekedés és ismétlődő játszmák helyett! Segít megérteni, azonosítani, megfelelően kifejezni és kezelni az érzelmeidet és amely segítségedre lesz, hogy mindezt a gyermekeddel is megtanítsd!

Ha szeretnél megerősödni az érzelmeitek kezelése terén és működő megoldásokat szeretnél az ismétlődő, rossz minták helyett, ideje jelentkezni!

Érdekel? IDE kattintva találsz bővebb információt! – JELENLEG ÁTDOLGOZÁS ALATT!

 

Konzultáció, coaching

EQ, szülői vagy párkapcsolati coaching

Igény szerint, személyesen vagy online formában. Bővebb információért kattints a fenti sorra!

Időpont egyeztetés:

emailen:  info@ertsunkszot.hu

vagy telefonon: +36 20 957 3356 vagy +36 70 938 6484

 

Amennyiben általunk meg nem hirdetett helyszínen szeretnél tréningre jelentkezni, és rajtad kívül van legalább 10 résztvevő, keress meg bennünket, és szabad kapacitásunkhoz mérten egyeztetünk. Vidéki helyszínen  hétvégi, összevont tréninget tartunk, ebben az esetben ez egy teljes hétvégét jelent, mindkét nap 9:00-17:00 óráig. A szervező részvétele 10 fő részvétele esetén ingyenes!